Helsegruppen NEMUS

Velkommen til NEMUS Melhus Kiropraktor

NEMUS Melhus
Melhusvegen 505
7224 Melhus

Tlf: 900 52 717
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NEMUS Melhus – kiropraktor, er en avdeling av NEMUS Trondheim. Her jobber vi i kontorfelleskap med de privatpraktiserende fysioterapeutene i Melhus kommune. Vi tilbyr først og fremst kiropraktortjenester, men også andre helsefremmende tjenester til bedrifter.

Du skal være trygg på at du kan komme til oss med alle typer nerve-, muskel- og skjelettplager - både akutte og langvarige. Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den oppfølgingen som passer best for dine plager. 

Kiropraktorer har refusjons- og sykemeldingsrett og kan henvise til legespesialist og billeddiagnostikk som røntgen/CT/MR ved behov.

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL TIMEBESTILLING PÅ NETT

Klinikken finner du i Thoragården i Melhus sentrum 2.etasje med lett tilgang med bil eller en kort gåtur fra Melhus sentrum og skysstasjonen. Besøksadresse: Melhusvegen 505, 7224 Melhus.

  • Åpningstider: Tirsdag og torsdag 8.30 - 15.30, men kan nåes per telefon eller e-post alle ukedager. 

Det enkleste er å bestille time hos oss på nett

Timebestilling på nett er svært enkelt å bruke, og gir deg som pasient mulighet til å bestille, endre og repetere timer på egenhånd.  Du får oversikt over alle ledige timer og kan også se hvilke timer du har booket i fremtiden.

Dersom du er usikker på hvordan du bruker timebestilling på nett, eller om du har noen andre spørsmål, så er det bare å ringe på telefon 900 52 717. Andre forespørsler pr e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om du ikke har vært hos oss tidligere ber vi om at du møter 10 minutter før timen din for utfylling av papirer.  Er det over ett år siden du sist var hos oss eller du har et nytt problem er det fint om du gir beskjed når du bestiller time slik at vi får satt av tilstrekkelig med tid.

Uteblitt time eller time som ikke er avbestilt må betales i sin helhet.

Avbestilling på skje arbeidsdagen før, innen kl 12.00.

Hva kan vi hjelpe deg med?                      
Du skal være trygg på at du kan komme til oss med både akutte og langvarige Nerve-, Muskel- og Skjelettplager (NEMUS). Dette omfatter ikke bare ryggen din, men hele bevegelsesapparatet. Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den oppfølgingen som passer best for dine plager. Det er viktig for oss at du får et individuelt tilpasset opplegg, samt at vi tilnærmer oss ditt problem helhetlig. Dette er noen av plagene vi utreder, behandler og forebygger:

Ta gjerne kontakt på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring på tlf 900 52 717 om du har spørsmål omkring diagnose, behandling eller annet. 

Vår klinikk er en del av Helsegruppen NEMUS.
NEMUS står for NErve, MUskel og Skjelett. Hovedmålet med NEMUS er å sørge for at våre pasienter til enhver tid får best mulig oppfølging av deres nerve,- muskel- og skjelettplager.  Alle klinikkene i NEMUS har en tverrfaglig profil, der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Felles for alle er et stort engasjement for pasientene og høyt fokus på faglig oppdatering. Helsegruppen NEMUS er representert med klinikker i de største byene og flere tettsteder i Norge. Se her for en detaljert oversikt over alle klinikkene.

Velkommen til oss!

 

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.