Helsegruppen NEMUS

Velkommen til Ørlandet Medisinske senter

Ørlandet Medisinske senter
Brekstad
7130 Brekstad

Tlf: 72 51 41 09
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

På Ørlandet Medisinske Senter jobber kiropraktor Kim Krage fra NEMUS Trondheim hver mandag. Senteret er samlokalisert og i tett samarbeid med legesenteret på Brekstad, Ørlandet kommune.

Ørland Medisinske Senter omfatter Ørland legesenter, avdelinger for pleie, omsorg, fødestue, militær sanitetsavdeling med sykestue, fysioterapi og i tilknytning til legesenteret også spesialistpoliklinikk og lysbehandlingsavdeling. I tillegg kommer audiograftjeneste, St Olavs Hospital har egne røntgenavdeling ved senteret, samt kiropraktortjenesten. Ørlandet Medisinske Senter fungerer som et distriksmedisinsk senter.

Du kan bestille time pr telefon 72 51 41 09.

Om du ikke har vært hos oss tidligere ber vi om at du møter 15 minutter før timen din for utfylling av papirer. Dersom det er over ett år siden du sist var hos oss eller du har et nytt problem er det fint om du gir beskjed når du bestiller time slik at vi får satt av tilstrekkelig med tid.
 
Hvis du ønsker å avbestille eller endre en time må du kontakte oss innen klokken 12 arbeidsdagen før, ellers må timen betales i sin helhet.     

Ta gjerne kontakt på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring på tlf 72 51 41 09 om du har spørsmål omkring diagnose, behandling eller annet.

Hva kan vi hjelpe deg med?  
Du skal være trygg på at du kan komme til oss med både akutte og langvarige Nerve-, Muskel- og Skjelettplager (NEMUS). Dette omfatter ikke bare ryggen din, men hele bevegelsesapparatet. Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den oppfølgingen som passer best for dine plager. Det er viktig for oss at du får et individuelt tilpasset opplegg, samt at vi tilnærmer oss ditt problem helhetlig. Dette er noen av plagene vi utreder, behandler og forebygger:

 • Fotplager: Akillessenesmerter, plantar fascitt, arthrose i ankel, fot og tær
 • Svimmelhet
 • Hodepine
 • Kjeveplager: Smerter, klikk
 • Nakkeplager: Akutt kink, stivhet, prolaps
 • Skulderplager: Myalgier, impingement, rotator cuff tendinopati (seneirritasjon)
 • Armeplager, tennisalbue, ”musearm”, arthrose/”slitasjegikt” i håndledd og fingre
 • Ryggplager: Hekseskudd/akutte smerter, prolaps, lumbago, isjias, spinal stenose
 • Smerter mellom skulderbladene
 • Bekkenplager: ink. Bekkenleddsplager ofte sett ifm svangerskap (symptomgivende bekkenløsning)
 • Hofte- og lyskeplager
 • Kneplager: Meniskskader, leddbåndsskader, arthrose/”slitasjegikt”
 • Idrettskader

Vår klinikk er en del av Helsegruppen NEMUS.
NEMUS står for NErve, MUskel og Skjelett. Hovedmålet med NEMUS er å sørge for at våre pasienter til enhver tid får best mulig oppfølging av deres nerve,- muskel- og skjelettplager.  Alle klinikkene i NEMUS har en tverrfaglig profil, der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Felles for alle er et stort engasjement for pasientene og høyt fokus på faglig oppdatering. Helsegruppen NEMUS er representert med klinikker i de største byene og flere tettsteder i Norge. Se her for en detaljert oversikt over alle klinikkene.

Velkommen til oss!

 

 

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.