Helsegruppen NEMUS

Om klinikken

Forløperen til NEMUS Ullevaal Stadion, tidligere Stadion Kiropraktorklinikk, ble startet i 1970 av Kyrre Myhrvold (1946-2003). Han utdannet seg i Canada og graduerte i 1969 som Doctor of Chiropractic ved Canadian Memorial Chiropractic College. Som mangeårig leder av Norsk Kiropraktorforening stod han bak mye av den faglige informasjonen som er utgitt om kiropraktikk og rygglidelser. Autorisasjon av kiropraktorer var hans profesjonelle oppgave. De siste fem årene var han ansatt som ekstern lektor ved Syddansk Universitet i Odense. Hans sønn Kasper Vincent Myhrvold arbeidet sammen med sin far fra 2000 til 2003. Kasper arbeider etter de samme prinsippene og behandlingsregimene som sin far, og driver i dag klinikken sammen med Jeppe og Magnus.
 

I et romslig lokale undersøker og behandler fysioterapeut Ranveig Sødal Raastad skader og plager. Hun veileder i trening / øvelser og gir konkrete råd om forebygging og hvordan man selv kan bidra for å redusere plager.

Liv Forberg er psykomotorisk fysioterapeut og kan hjelpe deg med ulike plager som kan være forårsaket av belastninger i livet.

Kiropraktor Birgitte Myhrvold har en master i diagnostisk ultralyd, og er Ph.d.- stipendiat ved UIO hvor hun forsker på nakkesmerter. Klinikken har også massør, se interesseområder under personbeskrivelse. NEMUS Ullevaal Stadion har i tillegg samarbeid med dyktige legespesialister når det er behov for dette. Kiropraktoren er en del av primærhelsetjenesten i Norge, og kan henvise deg til bildeundersøkelser, fysioterapeut, legespesialist samt sykemelde ved behov.

Samtlige medarbeidere har en faglig offentlig godkjent utdannelse og er medlemmer i sine respektive forbund. Kiropraktorer og fysioterapeuter er autorisert helsepersonell. For deg som pasient er dette en viktig trygghetsfaktor. Hovedprinsippet er "Hurtig til behandling og hurtig tilbake på jobb".

 

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.