Velkommen til NEMUS Larvik

NEMUS Larvik er en tverrfaglig klinikk med fokus på utredning, behandling og rehabilitering av muskel- og skjelettplager. Ved NEMUS Larvik kan vi tilby undersøkelse og behandling av kiropraktor og fysioterapeut.

NEMUS Larvik ligger på Fritzøe Brygge, kun et steinkast fra Larviks indre havn, togstasjon og sentrum.

NEMUS Larvik

Fritzøe Brygge,
3264 Larvik

Tlf: 92 88 82 88
E-post: larvik@nemus.no

Finn frem

Våre medarbeidere

Kiropraktor ved NEMUS Larvik har også refusjons- og sykmeldingsrett og kan henvise til legespesialist og billeddiagnostikk som røntgen/CT/MR ved behov.

Markus Roang

Fysioterapeut MNFF

Marion Jansen

Kiropraktor MNKF

Vilde Dreng

Osteopat, DO. MNOF

Linn Solveig Wilhelmsen

Fysioterapeut, MNFF

Hvordan kan vi hjelpe deg

Vår klinikk har kiropraktor og fysioterapeut. Vi er en engasjert gjeng som ønsker å gi deg god service, en grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!.

Kiropraktikk

Behandlingen til en moderne kiropraktorer inkluderer flere teknikker, og blir tilpasset individuelt etter dine behov og din diagnose. De manuelle teknikkene som benyttes er manipulasjon/leddjustering, mobilisering, traksjon, tøyeknikker og massasje. Noen kiropraktorer brukerogså spesialverktøy, som f.eks. Graston, nåler og laser.

Les mer

Fysioterapi

Fysioterapibehandlingen er basert på funn fra undersøkelsen. En moderne fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov. Behandling kan for eksempel være bløtvevsbehandling, individuelt tilpasset trenings- og/eller rehabiliteringsopplegg, veiledning m.m.

Les mer

Osteopati

En osteopat behandler ikke tilstander, men mennesker. En osteopat vil bøye, tøye, strekke, «knekke», massere, samt gi råd og veiledning for at du skal bli best mulig.

Les mer
Kiropraktikk

Behandlingen til en moderne kiropraktorer inkluderer flere teknikker, og blir tilpasset individuelt etter dine behov og din diagnose.

Fysioterapi

En moderne fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov.

Osteopati

En osteopat behandler ikke tilstander, men mennesker. En osteopat vil bøye, tøye, strekke, «knekke», massere, samt gi råd og veiledning for at du skal bli best mulig.

Siste nytt fra NEMUS Larvik

NEMUS støtter Gjør Kloke Valg-kampanjen.

Vi ønsker, sammen med våre pasienter, å bidra til en bedre hverdag gjennom god helse. Målet er at helsepersonell og pasienter sammen skal gjøre kloke valg i diagnostikk og behandling. Les om kampanjen her.

Dette må du huske på når du kommer til behandling

Vi gjør det vi kan for at du skal føle deg trygg når du kommer til behandling hos oss.

Våre smitteverntiltak

NEMUS ønsker å dele sine tiltak for å redusere smitte av Corona-viruset og håper det kan være til hjelp for andre terapeuter og klinikker.

Online vurdering av hjemmekontor

I disse dager er det mange som sitter på hjemmekontor. Vi hos NEMUS opplever flere henvendelser fra personer med plager relatert til dette eller spørsmål til innredningen av hjemmekontoret. Vi ønsker derfor å tilby en gratis online vurdering av arbeidsstasjonen din på hjemmekontoret. Man kan ofte gjøre mye med små endringer. Se vår video med […]

Videokonsultasjon

Dersom du ikke har mulighet til å komme til behandling på klinikken, kan vi tilby videokonsultasjon.

LHL-klinikken og NEMUS i Tønsberg etablerer tilbud til overvektige

Spesialist i indremedisin Erling Heimtun ved LHL-klinikken Tønsberg og klinisk ernæringsfysiolog Stine-Lise Johansen ved Nemus Tønsberg etablerer nytt behandlingstilbud til pasienter med overvekt. Overvekt er et økende helseproblem som omfatter alle aldersgrupper i alle samfunnslag. Det er kjent at overvekt øker risikoen for livstilsrelaterte sykdommer som høyt blodtrykk, diabetes og hjerte-karsykdom. Overvekt har også negativ [...]

Prisliste

Klikk her for å se vår prisliste.
Forsikringspasienter må varsle på forhånd om forsikringen skal dekke behandlingen.

Åpningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
08.00 – 19.00
08.00 – 19.00
08.00 – 19.00
08.00 – 19.00
08.00 – 17.00
Telefontid

Vi kan nås på tlf 92 88 82 88 fra 0700 til 1900 alle hverdager.

Timebestilling

Klikk her for å komme til timebestilling
Du kan bestille time via vår telefon 92 88 82 88, eller via Online Booking.