Helsegruppen NEMUS

Vilkår for bruk av NEMUS forum

Formålet med forumet er å tilby nyttig informasjon om helse, du som bruker vil kunne få raske og kvalifiserte svar med faglig forankring. Som bruker av forumet forplikter du deg også til å kjenne til vilkårene og begrensningene ved bruk av forumet.

 

Grunnet et stadig tilsig av ny forskning, erfaringer fra klinisk praksis, manglende enighet blant faglige autoriteter og muligheten for menneskelige feil i arbeidet med forumet, kan de ansvarlige for forumet ikke garantere at alle opplysningene på nettstedet er nøyaktige og/eller fullstendige i alle henseender.

 

Mange av svarene på forumet beskriver vanlige tegn ved ulike plager, og gir generell informasjon vedrørende undersøkelse/behandling. Selv om forumet er en rikholdig informasjonskilde, bør opplysningene på forumet aldri brukes i stedet for undersøkelse eller behandling av lege, kiropraktor eller annen fagperson. Opplysningene må heller ikke brukes som utgangspunkt for å stille diagnoser eller avgjøre valg av behandling.

Innholdet på forumet gir kun generell informasjon, og har ikke forebyggende, diagnostisk, behandlende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. Forumet tilbyr derfor ikke helsehjelp etter Helsepersonellovens definisjon.

 

Verken medarbeiderne i forumet eller NEMUS kan på noen måte stilles direkte eller indirekte til ansvar for noen form for skade, lyte eller mén som følge av bruk av informasjon eller egen tolkning av dokumentene som til sammen utgjør forumet.

 

Forumet behandler alle dine spørsmål anonymt i tråd med Datatilsynets anbefalinger og lagrer ingen personlige opplysninger om deg uten ditt samtykke. Hvis du ønsker å stille spørsmål i forumet, gir vi deg muligheten til å opplyse om kjønn, alder, sykdommer du har og medisiner du bruker slik at fagpersonene som svarer får best mulig anledning til å gi deg et godt svar. Forutsetningen for å sende inn slike opplysninger er at du ikke tar med informasjon som kan avsløre din identitet.

 

FORUMREGLER

Ulovlig med støtende innleggNEMUS tillater ikke personangrep, trakassering, trusler, pornografi, spamming, rasistiske utsagn, støtende utsagn/bilder, identifisering av brukere og annet som kan oppleves som støtende på våre brukere. Det er heller ikke tillatt å legge ut linker til sider som inneholder dette. Det er moderatorer og administratorer som til enhver tid kan avgjøre hva som regnes som støtende.

 

Sensitive opplysninger:
 Vi anbefaler deg ikke å oppgi fullt navn, adresse, personnummer, kontonummer eller andre sensitive opplysninger via diskusjonsforumet. Dersom dette skjer, er det på eget ansvar. Legg ikke ut opplysninger om barn/partner eller annen familie på en slik måte at du identifiserer dem.

 

Eierskap av innlegg:
 Innlegg du poster på forumet hører forumet til, og massesletting av innlegg på vegne av brukerne vil ikke forekomme. Moderatorer og administratorer kan på forespørsel vurdere å slette enkeltinnlegg dersom det foreligger særlige grunner til dette, men ut over dette har NEMUS ingen plikt til å slette innlegg på vegne av brukerne.Ved sletting av bruker, beholdes alle tråder, men kallenavn vil bli fjernet.


 

Åndsverkloven:
 Du forplikter deg til å følge norske opphavsrettsregler. Det er ikke tillatt å gjengi informasjon som er beskyttet med opphavsrett og dekkes av åndsverkloven.

 

Spesifisering av linker:
 Hvis du legger ut link til annen nettside (for eksempel en artikkel, eller lignende) i et innlegg, må du spesifisere innholdet i linken slik at andre brukere forstår hva linken inneholder. Linker uten spesifisering vil bli slettet eller redigert uten videre forvarsel eller forklaring.

 

Ulovlig å linke til andre forum:
 Det er ikke tillatt å reklamere for andre forum, eller å bruke vårt diskusjonsforum for å rekruttere brukere til andre forum.

 

Redigering/sletting av innlegg: NEMUS forbeholder seg retten til å anonymisere personer som nevnes i innlegg. NEMUS forbeholder seg også retten til, etter eget skjønn, å redigere bort eller slette støtende eller på annet vis upassende deler av innlegg.  

Regelbrudd: Brukere av diskusjonsforumet som ikke overholder disse reglene, vil kunne få advarsel fra administrator, eventuelt bli utestengt fra sidene. Hvis tekst eller bilder er i strid med norsk lov, har NEMUS rett til å endre/slette materialet umiddelbart.

 

Moderator/administratorNEMUS har flere moderatorer og administratorer som overvåker forumet. Våre moderatorer/administratorer passer på at reglene og norsk lov blir overholdt. Ved regelbrudd skal moderator kontaktes. 

Vi minner om at tråder skal legges inn under riktig kategori.
 Tråder kan bli flyttet dersom moderator/administrator mener at de er plassert feil.

 

Har du har tips, ideer eller kommentarer til forumet ber vi deg ta kontakt med forumadministrator

(Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ).

 

Med vennlig hilsen
 oss i NEMUS

 

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.