Helsegruppen NEMUS

Denne siden er beregnet spesielt for nettopp helsepersonell utenfor NEMUS som vi samarbeider med i dag, eller kommer til å samarbeide med i fremtiden. Her kan dere lese oppsummeringer om noen av studiene som styrer vår behandling og pasientoppfølging.
 
Savner dere informasjon og forskning om viktige diagnoser og behandlinger, vennligst skriv til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Vi vil deretter oppdatere siden for å gjøre den så relevant som mulig for deg.
 
Vi ser frem til et godt samarbeid!

 

Vi får ofte spørsmål fra pasienter om det vi driver med. Her har vi skrevet ned noen av de viktigste spørsmålene, med oppfølgende svar.

Har du tips til nye spørsmål, send gjerne en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , så oppdaterer vi listen. På forhånd takk for hjelpen.

 

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.