Helsegruppen NEMUS

Hva er NEMUS?

NEMUS står for NErve, MUskel og Skjelett. Vår helsegruppe har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge. Alle klinikkene er tverrfaglige med kiropraktor og fysioterapeut. Noen klinikker har også ortoped, manuellterapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør.

Hvor er vi?

Vi har klinikker i store deler av landet

Klinikkene våre strekker seg fra Harstad til Trondheim, Bergen, Stord, Stavanger, Arendal, Kristiansand, Kongsberg, Tønsberg, Nøtterøy, Horten, Sandefjord, Drammen, Asker, Oslo, Nittedal, Lørenskog, Kløfta, Lillestrøm, Kongsvinger, Moss, Sarpsborg, Fredrikstad og Halden.

Hvorfor er NEMUS nyttig for deg?

Hovedmålet med NEMUS er å skape gode løsninger – for deg som pasient, for bedrifter og eksterne helseaktører vi samarbeider med og for alle som jobber på klinikkene.  Noe av det NEMUS jobber mest med er kvalitetssikring av behandling, forebygging, kommunikasjon og service. For å kvalitetssikre våre tjenester, har vi jevnlige tilfredshetsundersøkelser blant pasientene og høyt fokus på etter- og videreutdanning blant våre medarbeidere.

Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

“Kontroll over egen helse er en god opplevelse! – NEMUS viser deg hvordan!”

Rett behandling til rett tid

Tverrfaglig samarbeid

Det viktigste for oss er at pasientene får rett behandling til rett tid. Da er det en stor fordel med et godt nettverk og tverrfaglig innstilling. Klinikkene i NEMUS har sterkt fokus på dette gjennom tett samarbeid med andre helseaktører utad men også internt i klinikkene.

Totalt ser vi over 200 forskjellige diagnoser. Pasienter kommer til oss med akutte, eller langvarige, enkle eller sammensatte plager – hver historie er unik. Gjennom en tydelig tverrfaglig profil finner vi den behandlingsformen som passer deg og dine plager best.

Alle klinikkene har kiropraktor og fysioterapeut.  Noen tilbyr i tillegg massør, osteopat, akupunktør, psykolog, manuell terapeut og ernæringsfysiolog.

Idrettens helsesenter

Har du forsikring gjennom ditt idrettsforbund (fotball, ski, ishockey, basket, skøyter, sykkel og håndball) vil du få dekket undersøkelse og behandling ved klinikken.

Primærkontakt

I NEMUS har vi primærkontakt på hver klinikk. Alle klinikker har kiropraktor. Noen har også manuellterapeut eller lege. Dette innebærer at du som pasient kan komme direkte til dem uten legehenvisning, og bli fulgt opp med utredning, behandling og forebygging av dine nerve-, muskel- og skjelettplager.

Henvisning

NEMUS består av private klinikker, og du kan komme direkte til oss uten henvisning. Likevel er det mange leger som henviser til både fysioterapeut og kiropraktor hos oss, for behandling av artrose, revmatisme, post-operativ rehabilitering og vanlige skulder-, rygg- og nakkeplager.

hodepine
Samarbeidspartnere

Hodepine Norge er et landsomfattende uavhengig forbund som skal organisere og arbeide for at alle som lider av migrene eller andre hodepinesykdommer får et meningsfullt og velfungerende liv. NEMUS gir medlemmer av Hodepine Norge fordeler.