Helsegruppen NEMUS

Bedriftstjenester

For enhver bedrift er det viktig med god trivsel og lavt sykefravær. Skal man satse på et lønnsomt helsetiltak i bedriften, så er muskel- og skjelettplager det som plager flest og koster mest.

NEMUS Lillestrøm har i dag flere avtaler med bedrifter på Nedre Romerike og omegn. Over tid har dette vært en svært positiv erfaring for bedriftene. De ansatte opplever rask tilgang på helsetjenester ved skade eller plager. Ansatte kan også få hjelp til å bedre egen arbeidssituasjon gjennom ergonomiske tilpasninger av arbeidsplassen og bruk av riktig arbeidsteknikk. Bedriften opplever en mer stabil arbeidsstokk og således bedre miljø på arbeidsplassen og øket effektivitet.

Vi tilbyr rask tilgang til undersøkelse og behandling for å forebygge muskel- og skjelettplager. Det skal lønne seg å investere i de ansattes helse, og vi har utarbeidet et tilbud som er enkelt, både med hensyn til valg av helsetjeneste og økonomi.

Alle våre kunder har forskjellige behov. Vi kan hjelpe dere med å vurdere hvilke tjenester som passer best for dere.  Ta gjerne kontakt for et uforpliktende møte og pristilbud.

                                                                 

               

      

        

 

 

 
JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.