Løpestilanalyse

Har du smerter og plager ved løping, eller ønsker å få vurdert hvordan teknikken påvirker din løpsøkonomi? Kanskje er du usikker på hvilke løpesko som passer best til deg, eller trenger veiledning og gode råd for å komme i gang med løpesesongen uten å bli skadet. Da kan vi hjelpe deg!

Vår fysioterapeut Maria Goodchild har igjennom kurs med internasjonale eksperter og bachelor oppgave på «Ground reaction force in running», bygd opp sin kompetanse på løping, og tilbyr nå løpsanalyse og veiledning.

Dette får du:

  • 1 time undersøkelse som starter med å høre litt om din treningshistorikk og eventuelle plager. Deretter skal du løpe på tredemølle i ditt eget tempo
  • Du blir filmet i ulike vinkler for å få med alle aspektene, så blir det analysert i slowmotion og stillbilder og du får i etterkant en rapport.
  • Du får tilbakemelding på din løpestil, og hvilke løpesko og teknikkendringer som kan være hensiktsmessige for deg.

Det finnes ikke en optimal løpeteknikk og løpesko, som passer for alle. Det tas derfor utgangspunkt i den løpestilen som du naturlig har tilegnet deg, og vi vurderer om denne teknikken kan forbedres og optimaliseres. Da kan man komme frem til hensiktsmessige endringer, som kan bety en mer effektiv og skadeforebyggende løpestil.

Pris kroner 1200.

Ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker å bestille tid. Du kan også booke time online.

Ønsker du også et 5 ukersløpeprogram kan vi lage dette for 350,-