NEMUS Arendal søker fysioterapeut!

NEMUS Arendal søker fysioterapeut 100%

Da vår faste fysioterapeut skal over på nye eventyr fra 1.mai 2022, ser vi oss om etter en dyktig erstatter, kanskje det er deg?

Hvem er du?
Du har godkjent autorisasjon som fysioterapeut i Norge. Du har kanskje jobbet noen år allerede, og har bygd litt erfaring. Det er positivt om du allerede har et felt innenfor fysioterapi som du brenner for. Du er utadvendt, engasjert og driftig. Du har egenskaper som lar deg jobbe som en del av et team, samtidig som du behersker å jobbe på egenhånd. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Hva tilbyr vi?
Hos NEMUS Arendal finner du en engasjert gjeng med folk som er ute etter at pasienten skal få det lille ekstra. Klinikken har 6 kiropraktorer, 2 fysioterapeuter, massør og personlig trener som jobber i felleskap for pasientens beste. Vi tilbyr også trykkbølgebehandling og diagnostisk ultralydundersøkelse.  Vi har flotte lokaler midt i Arendal sentrum med stort fellesareal med resepsjon og godt utstyrt treningsrom. Nyoppussede behandlingsrom med det du måtte trenge slik at du kan sette rett i gang hos oss etter du har vridd om nøkkelen. Det er lett adkomst til klinikken. Vi samarbeider med Arendal Fotball og Grane Håndball, og innehar avtaler med alle større selskaper innen behandlingsforsikring, samt har flere bedriftsavtaler. Her er det store muligheter for en driftig og kunnskapsrik fysioterapeut.

– Physica Journalsystem
– Exorlive treningsprogrammer
– Resepsjonstjenester slik at du kan tenke på å se pasienter istedenfor å ta telefoner.

Tilredes etter avtale, gjerne så snart som mulig.

Les mer om NEMUS Arendal på www.nemusarendal.no 

Har du spørsmål om å jobbe hos oss, kontakt Lars-Christian Stig (daglig leder) på on.sumen@naitsirhc-sral