Gyllen mulighet i Asker sentrum! Vi søker kiropraktor til 100% stilling!

Asker Fotball

Gyllen mulighet i Asker sentrum! Vi søker kiropraktor til 100% stilling.

NEMUS Asker sentrum er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer, fysioterapeuter, smerte- og stresscoach og yoga-instruktør. Klinikken er sentralt plassert, midt i Asker sentrum, kun 3 minutter fra toget.

Vi tilbyr en arbeidsplass med blide, engasjerte og ambisiøse kolleger. Klinikken har moderne lokaler, og det meste man trenger av utstyr og IKT (blant annet moderne benker, Norsk Helsenett, skreddersydd treningsapp, diagnostisk ultralyd med mer).

Du bør være driftig og strukturert. Positiv innstilling, innsatsvilje og evne til å samarbeide er avgjørende.  Vi ønsker en terapeut for langvarig engasjement.

NEMUS Asker Sentrum har det medisinske ansvaret for Asker Fotball, og kiropraktoren vi ønsker vil være en del av det medisinske apparatet. Det er derfor en fordel om du har erfaring med idrettsskader. Optimalt om du har idrettsmedisinsk grunnkurs og er godkjent i behandlernettverket til Idrettens Helsesenter og Skadetelefonen, men det er ikke et krav for å søke. Det er også en fordel om du har erfaring innen diagnostisk ultralyd, selv om det heller ikke er et krav. Som en del av det medisinske apparatet vil du samarbeide med vår fysioterapeut, en ekstern lege, og ha en tett dialog med fysisk trener, hovedtrener, sportslig sjef og laget for øvrig.

Vilkårene for stillingen er konkurransedyktige, med vanlig husleie på klinikken og fast honorar på treninger og kamper. Du vil overta en delvis opparbeidet stilling.

Selv om 1. januar er optimal oppstartsdato, er det fullt mulig å starte litt senere også. Det viktigste er at vi får riktig person:-)

Send din søknad til on.sumen@nitram snarest:-)
Ring oss gjerne på 932 49 568 dersom du har spørsmål rundt stillingen.

Les gjerne mer om klinikken her

Foto: Asker Fotball (på treningsleir i Spania)


Foto: NEMUS Asker Sentrum (gjengen på klinikken)


Foto: Voice Reklamebyrå (inngang til klinikken)