Vi har fått personlig trener med spisskompetanse på migrene og kroniske smerter!

NEMUS Asker Sentrum er stolte av å ha fått med Camilla Lid Annaniassen på laget! Hun er personlig trener, kostholdsveileder og rehab trainer. Det som virkelig skiller henne fra andre personlige trenere, er hennes erfaring og kompetanse innen trening av personer med hodepine, migrene og kroniske smerter. 

Riktig trening vil kunne øke toleransen for smerter, gi mer overskudd og bedre livskvalitet. Selv om vi har mange gode tjenester på klinikken for å redusere og forebygge smerte, har vi foreløpig ikke satt dette i et system der man kan få mer kontroll over  treningen over tid.

Camilla har kronisk migrene selv, og kan identifisere seg med pasientene som har tilbakevendende eller langvarige smerter. Hun vet hvordan og hvorfor man må starte rolig, og forstår hva som skal til for å få en progresjon.

På NEMUS Asker Sentrum kan vi skreddersy et treningsopplegg for deg i vårt nye treningsrom med det du trenger av apparater, eller ute i friluft. Vi vil fremover også ha gruppetilbud, både fysisk på klinikken og på nett.

Camilla er tilgjengelig nesten hver dag. Gjerne book time på nett, eller ring oss på 66905001..

Les mer om Camilla her.

Velkommen til oss!