Vi søker ny fysioterapeut

Er du en fysioterapeut som brenner for ditt fag og ønsker å arbeide i ett tverrfaglig miljø.

NEMUS Kongsvinger søker fysioterapeut i opparbeidet stilling.

NEMUS Kongsvinger er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer, manuellterapeut, fysioterapeuter, massasjeterapeuter, akupunktør og helsecoach. Klinikken ble etablert i 1996 og er den største tverrfaglige klinikken i et stort geografisk område. Klinikken har et bredt spekter av pasienter og avtaler med forsikringsselskaper, lokale idrettslag og bedrifter.

NEMUS Kongsvinger søker en fysioterapeut som skal overta en opparbeidet 100% stilling ved klinikken, da vår tidligere fysioterapeut trer inn i ny stilling. Ønsket oppstart er 1.mars 2022, men oppstart før dette kan også vurderes. Det er god pasienttilgang ved klikken.

Stillingen på NEMUS vil bestå i undersøkelse, diagnostisering, behandling og rehabilitering av personer med nerve-, muskel- og skjelettplager. NEMUS har ett tett samarbeid med treningssentret Avancia Sportsclub som ligger vegg i vegg.  Samarbeidet gir gode muligheter for opptrening og rehabilitering av pasienter som har behov for dette. Elektronisk journalsystem, kontormateriell, resepsjonstjeneste og behandlingsrom med nødvendig utstyr holdes av NEMUS Kongsvinger.

Vi søker en person som er glad i en utfordrende og til tider hektisk hverdag. Personen må være strukturert og ha et ønske om jevnlig kunnskapsbasertoppdatering innen sitt fagfelt.  

Ønsker du å arbeide sammen med en engasjert gjeng på Kongsvinger, ta kontakt med oss på on.sumen@nesregreb.sungam eller ved å ringe 92 41 44 79. Søknadsfrist 30. november, men kandidater vil bli vurdert fortløpende.