Vi ønsker fysioterapeut Stine Roll velkommen!

Hei! Mitt navn er Stine Roll. En aktiv og livsnytende Bergenser, bosatt i Oslo.

Jeg har en Bachelor i fysioterapi fra Saxion University of Applied Sciences i Enschede, Nederland, etterfulgt av ett år turnusplikt i Norge i spesialisthelsetjenesten og privatsektor.

Jeg er tidligere håndballspiller på høyt nivå og har med dette opparbeidet meg god forståelse og kompetanse innenfor idrettsskader og rehabilitering. Siden dette er en stor interesse for meg så har jeg tatt en fordypning innenfor Idretts- og Rehabiliteringsfysioterapi og i løpet av studiet har jeg med meg erfaring som fysioterapeut for et fotballag i Nederland og et håndballag i eliteserien her i Norge.

Fra spesialisthelsetjenesten har jeg opparbeidet meg en del erfaring med rehabilitering av slagpasienter og nevrologiske pasienter og opptrening etter ulike ortopediske operasjoner.

Jeg har et ønske og et sterkt engasjement for å kunne hjelpe og veilede mennesker i alle aldre og med alle utgangspunkt til en bedre hverdag med masse mestringsfølelse. Jeg er opptatt av å ha en helhetlig tilnærming hvor behandlingen blir skreddersydd individuelt til hver enkelt pasient og hvor vi sammen finner ut av målsetninger.

Jeg har også erfaring fra å jobbe ute hos bedrifter med muskel- og skjelettplager, samt vurdere og eventuelt optimaliser ergonomien i bedriften. Er dette noe du ønsker for din bedrift så ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!

Jeg har bred kompetanse og kan hjelpe med alt fra:

– Muskel- og skjelettplager: akutte og langvarige 

– Idrettsskader 

– Prestasjonsfremmende og skadeforebyggende trening 

– Livsstilsendring 

– Muskelbehandling  

– Rehabilitering før og etter operasjon 

– Ergonomi 

 

Ta kontakt med meg på tlf: 940 31 925 eller mail: on.sumen@llor.enits

For timebestilling klikk her.