Er du vår nye fysioterapeut? NEMUS Trondheim ønsker høre fra deg

ny fysioterapeut

NEMUS Trondheim søker fysioterapeut i minst 50% engasjement med mulighet for snarlig tiltredelse.

Vi opplever stor pågang på fysioterapipasienter og ønsker fylle opp en tidligere full stilling igjen ved NEMUS Trondheim! Vi søker fremoverlent og faglig oppdatert fysioterapeut til vår klinikk sentralt i Trondheim. Klinikken ligger i moderne lokaler, med kort vei til offentlig kommunikasjon. Hos oss vil du ta del i et tverrfaglig team med 3 kiropraktorer og fysioterapeut.

NEMUS Trondheim søker en dyktig, kunnskapsrik og utadvendt fysioterapeut med spesiell interesse for rehabilitering og forebyggende trening, samt individuell behandling og rådgivning. Det kan også være muligheter for engasjement i bedrift. Ønskelig med erfaring med undersøkelse og behandling av nerve, muskel, skjelett tilstander og funksjonell rehabilitering. Tilgjengelig utstyr inkluderer konsultasjonsrom med benk og annet nødvendig utstyr, samt en 20 kvm stort treningsrom med diverse utsyr (matter, baller, manualer, kettlebells, trekkapparat, vektstenger, slynger etc).

NEMUS Trondheim er en tverrfaglig klinikk i Trondheim sentrum (midtbyen) med fokus på utredning, behandling og rehabilitering av muskel- skjelettplager. Vi kan tilby undersøkelse og behandling av kiropraktor, fysioterapeut, psykomotorisk fysioterapeut, og massør, samt vi utfører ultralyddiagnostikk og helsefremmende tjenester i bedrifter.

NEMUS står for NErve, MUskel og Skjelett. Vår helsegruppe har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge. Alle klinikkene er tverrfaglige med minimum kiropraktor og fysioterapeut. Les mer om oss på nemus.no

STILLINGSBESKRIVELSE:

Dette er en 50% stilling som fysioterapeut ved NEMUS Trondheim

Vi opplever stor pågang på fysioterapipasienter og ønsker fylle opp en tidligere full stilling igjen. Evne til å samarbeide tverrfaglig med våre øvrige terapeuter samt med eksterne aktører er en forutsetning. Klinikken er en privat klinikk, med en variert base med pasienter. Pasienttilgangen kommer gjennom anbefalinger, henvisninger fra leger og annet helsepersonell, bedriftsavtaler, og samarbeid med forsikringsselskaper. Vi har avtaler med de fleste forsikringsselskaper. Utover dette, henvises pasienter internt i klinikken. Pasientgruppen vi henvender oss til trenger rådgivning, behandling og treningsveiledning for plager relatert til nerve, muskel, skjelett systemet. I hovedsak er arbeidsdagen belagt med individuelle konsultasjoner, men det er mulighet for gruppeundervisning i vår treningssal. Vi bruker Physica elektronisk journalsystem (EPJ) og er knyttet opp mot Norsk Helsenett.

Kvaliteter vi ser etter: – Du må kunne jobbe selvstendig og strukturert, samtidig som tverrfaglig samarbeid står sentralt. – Du bør være ambisiøs og engasjert med ønske om jevnlig faglig oppdatering og etterutdanning innenfor muskel-skjelett helse, – Ha evne til god kundebehandling, samt være positiv og fleksibel som person. – Gode datakunnskaper er en forutsetning. -Idrettsmedisinsk grunnkurs er en fordel, men ikke et krav. Dette samme gjelder kurs innen HMS, arbeidsplassvurdering og erfaring fra bedriftsarbeid. -Språkkunnskaper: Du må kunne flytende norsk både muntlig og skriftlig, og ha gode engelskkunnskaper.

– Du må ha norsk autorisasjon som fysioterapeut samt være organisert under NFF eller PFF. Lønn/% leie etter avtale. Les gjerne mer om vår klinikk: nemus.no/trondheim

Tiltredelse: Snarlig eller etter avtale

Søknadsfrist omgående

CV og søknad sendes til: NEMUS Trondheim v/Kim Krage on.sumen@egark.mikaoj.gnilre

Fjordgata 80, 7011 Trondheim

Tlf: 73 52 22 42/90 85 28 56