NEMUS Lørenskog søker Kiropraktor

Er du vår nye kollega?

Kiropraktor søkes

NEMUS Lørenskog søker en dyktig, driftig og utadvendt kiropraktor helst med erfaring. Stillingen er en fulltidsstilling, men stillingsprosenten kan være fleksibel ved riktig kandidat, da vi kan overlappe litt med egne ressurser men primært ønskes kiropraktor på heltid. Stillingen er godt opparbeidet, men driftes for tiden av vikar da vedkommende som innehar stillingen er i barselpermisjon.

Det er ønskelig at du jobber minst en ettermiddag/kveld i uken og resterende dagtid. Er du en blid person, kan jobbe selvstendig, men også i team og er faglig oppdatert vil vi gjerne prate mer med deg.

Vi er en godt innarbeidet klinikk med god pasienttilgang og sentral beliggenhet i Lørenskog. Klinikken består av 4 kiropraktorer, 2 fysioterapeuter, 1 osteopat og 2 massører. Vi kan tilby et trivelig og inspirerende arbeidsmiljø med et bra tverrfaglig samarbeid og har i mange år hatt god kommunikasjon med kommunens leger og fysioterapeuter.

Klinikken behandler i dag alt fra spedbarn til godt voksne og idrettsutøvere, og er en tverrfaglig klinikk der enkelte behandlere har spesialkompetanse. Vi ønsker helst en kvinnelig kiropraktor gjerne med interesser for behandling av barn og spedbarn da vår nåværende kiropraktor innehar disse egenskapene.

Det er en fordel om du også har tilleggskompetanse med trykkbølgebehandling, tørrnåler/dry needles, men ikke noe krav. Erfaring med behandling av idrettsskader er også fordelaktig, da vi både behandler mange utøvere på klinikken og har behandlingsavtale med idrettsklubber og bedrifter.

Klinikken bestreber seg på å være langt fremme teknisk og benytter journalprogrammet Patiensky med online booking og helsekommunikasjon via Norsk HelseNett, SMS varsling om timeavtale, Exor Live for treningsveiledning, og selvbetjent betalingsautomat for pasientene. Vi benytter også PraksisLiv for avlastende sekretærtjenester. Dette for å lette og effektivisere flyten i klinikken.

Er du en positiv og engasjert kiropraktor som holder seg faglig oppdatert vil vi gjerne ha deg med på laget. Du må være offentlig godkjent kiropraktor og beherske norsk eller nordisk språk flytende, både skriftlig og muntlig.

Tiltredelse sensommer/tidlig høst -24, men vi kan være fleksible ved rette kandidat.

SØK HER

 

Om klinikken

NEMUS Lørenskog er en tverrfaglig med 10 terapeuter. Vi behandler alle typer muskel- og leddlidelser. Klinikken ligger sentralt på Lørenskog, kun 15-20 min fra Oslo sentrum.

Vi holder til trivelige lokaler i 4. etg på Metro senter. Det er gode parkeringsmuligheter rett utenfor med kort avstand til kollektivtrafikk. Klinikkene er medlem av Helsegruppen NEMUS. Du finner mer informasjon om oss på www.nemus.no/lorenskog

Ved spørsmål kontakt Grete Bråten på; on.sumen@netaarb.eterg eller på telefon 45 87 60 50. Vi intervjuer fortløpende.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du lurer på noe.

Ser frem til å høre fra deg!