NEMUS Trondheim søker fysioterapeut

NEMUS Trondheim søker fysioterapeut til 60% engasjement fra 24.august 2020.

Vi søker fremoverlent og faglig oppdatert fysioterapeut til vår klinikk sentralt i Trondheim. Klinikken ligger i moderne lokaler, med kort vei til offentlig kommunikasjon. Hos oss vil du ta del i et tverrfaglig team med 3 kiropraktorer, 2 fysioterapeuter, akupunktør, muskelterapeut samt en resepsjonist.

NEMUS Trondheim søker en dyktig, kunnskapsrik og utadvendt fysioterapeut med spesiell interesse for rehabilitering og forebyggende trening, samt individuell behandling og rådgivning. Det kan også være muligheter for engasjement i bedrift. Ønskelig med erfaring med undersøkelse og behandling av nerve, muskel, skjelett tilstander og funksjonell rehabilitering. Tilgjengelig utstyr inkluderer konsultasjonsrom med benk og annet nødvendig utstyr, samt en 20 kvm stort treningsrom med diverse utsyr (matter, baller, manualer, kettlebells, trekkapparat etc).

NEMUS Trondheim er en tverrfaglig klinikk i Trondheim sentrum (midtbyen) med fokus på utredning, behandling og rehabilitering av muskel- skjelettplager. Vi kan tilby undersøkelse og behandling av kiropraktor, fysioterapeut, psykomotorisk fysioterapeut, akupunktør, og massør, samt vi utfører ultralyddiagnostikk og helsefremmende tjenester i bedrifter.

NEMUS står for NErve, Muskel og Skjelett. Vår helsegruppe har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge. Alle klinikkene er tverrfaglige med minimum kiropraktor og fysioterapeut. Les mer om oss på nemus.no

 

Stillingsbeskrivelse:

Dette er et 60% engasjement som fysioterapeut ved NEMUS Trondheim (med mulighet for utvidelse). Du vil jobbe som selvstendig næringsdrivende uten driftstilskudd. Du må kunne samarbeide tverrfaglig med våre terapeuter samt med eksterne aktører.
Klinikken er en privat klinikk, med en variert base med pasienter. Pasienttilgangen kommer gjennom anbefalinger, henvisninger fra leger og annet helsepersonell, bedriftsavtaler, og samarbeid med forsikringsselskaper. Vi har avtaler med de fleste forsikringsselskaper. Utover dette, henvises pasienter internt i klinikken. Pasientgruppen vi henvender oss til trenger rådgivning, behandling og treningsveiledning for plager relatert til nerve, muskel, skjelett systemet. I hovedsak er arbeidsdagen belagt med individuelle konsultasjoner, men det er mulighet for gruppeundervisning i vår treningssal.

Vi bruker Physica elektronisk journalsystem (EPJ) og er knyttet opp mot Norsk Helsenett.

Klinikken har for tiden resepsjonstjenester tilgjengelig i en deltidsstilling.

 

Kvaliteter vi ser etter:

– Du må kunne jobbe selvstendig og strukturert, samtidig som tverrfaglig samarbeid står sentralt.
– Du bør være ambisiøs og engasjert med ønske om jevnlig faglig oppdatering og etterutdanning innenfor muskel-skjelett helse,
– Ha evne til god kundebehandling, samt være positiv og fleksibel som person.
– Gode datakunnskaper er en forutsetning.
Idrettsmedisinsk grunnkurs er en fordel, men ikke et krav. Dette samme gjelder kurs innen HMS, arbeidsplassvurdering og erfaring fra bedriftsarbeid.
-Språkkunnskaper: Du må kunne flytende norsk både muntlig og skriftlig, og ha gode engelskkunnskaper.

– Du må ha norsk autorisasjon som fysioterapeut samt være organisert under NFF eller PFF.

Lønn/% leie etter avtale.

Les gjerne mer om vår klinikk: nemus.no/trondheim

Tiltredelse: innen 24.august 2020.

Søknadsfrist 01.08.2020.

CV og søknad sendes til:

NEMUS Trondheim v/Kim Krage

on.sumen@mik

Fjordgata 80, 7011 Trondheim

Tlf: 73 52 22 42/90 852 856