Helsegruppen NEMUS

Velkommen til NEMUS Trondheim (tidl. Øveråsklinikken)

NEMUS Trondheim (tidl Øveråsklinikken)
Fjordgata 80
7010 TRONDHEIM

Tlf: 73 52 22 42
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NEMUS Trondheim (tidl. Øveråsklinikken) er en tverrfaglig klinikk i Trondheim med kiropraktorer, fysioterapeuter, akupunktør, massør, og helsefremmende tjenester i bedrifter.

Vårt hovedkontor finner du i nye lokaler i Trondheim sentrum (midtbyen) i Fjordgata 80, i 2 etg. i en av de nyoppbygde bryggene ikke langt fra Ravnkloa. Det finnes flere parkeringsmuligheter i området (gateparkering i Fjordgata, parkeringshus i «Svømmerhallen», Sandgata, Trondheim Torg, Olavshallen og Sentralstasjonen), samt meget gode bussforbindelser i Munkegata. Vårt motto: «Faglig oppdatert - helhetlig tilnærming - individuell oppfølgning». Våre terapeuter har lang erfaring og er opptatt av kontinuerlig oppdatering. TIMEBESTILLING

Vi er også tilgjengelig på MELHUS og Ørlandet Medisinske Senter.

Hva kan vi hjelpe deg med?  
Du skal være trygg på at du kan komme til oss med både akutte og langvarige NErve-, MUskel- og Skjelettplager (NEMUS). Dette omfatter ikke bare ryggen din, men hele bevegelsesapparatet.  Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den oppfølgingen som passer best for dine plager. Det er viktig for oss at du får et individuelt tilpasset opplegg, samt at vi tilnærmer oss ditt problem helhetlig. Dette er noen av plagene vi utreder, behandler og forebygger:  

Ta gjerne kontakt på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på tlf 73 52 22 42 om du har spørsmål omkring diagnose, behandling eller annet.

NEMUS Trondheim fikk ny adresse (per 1.januar 2016),- FJORDGATA 80.          

Samme eiere. Samme terapeuter. Nye ideer for å gi deg en bedre helse.

 

Finn din nærmeste klinikk

Din adresseRadius:

Helsegruppen NEMUS har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge.

Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Noen har også lege, manuell terapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør. Vårt helsearbeid omfatter alt fra pasienter på klinikkene, til bedrifter, skoler og idrettsmiljø. Du kan lese mer om NEMUS her.
 
Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

Hvor er vi?
På denne siden har du full oversikt over alle steder i Norge du finner en NEMUS-klinikk. Klikker du på klinikken, kan du lese mer om behandlingstilbud, hvem som jobber der og hvordan du kan få kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!


Nyheter NEMUS Trondheim

JoomShaper