Helsegruppen NEMUS

Velkommen til NEMUS Kongsberg

Dyrmyrgata 14c,
3611 Kongsberg  

Tlf: 32 73 11 15 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi flytter til Dyrmyrgata 14c, åpent fra onsdag 12/7 - åpent i hele sommer.

Vi tilbyr Kiropraktikk, Fysioterapi, Akupunktur, Massasje og Ernæringsveiledning i et tverrfaglig miljø. Gjennom et sterkt fokus på deg som pasient, ønsker vi å være din primærkontakt for NEerve-, MUskel-, Skjelettplager (NEMUS).

Det betyr at vi behandler plager i hele kroppen og ikke utelukkende korsrygg/nakke som mange tror. Plager i muskel-skjelettapparatet kan oppstå i alle aldre, så vi tar imot alle.

Kort ventetid og individuelt tilpasset behandling gir kortere behandlingsforløp. Noe som fører til økt funskjonsevne og bedre livskvalietet til deg som pasient.

Hvis du har spørsmål eller ønsker time, ring 32 73 11 15.

Adkomst: Klinikken ligger på bakkeplan vis a vis Politistasjonen. Det er gode parkeringsmuligheter i gatene rundt klinikken eller på parkeringshus v/REMA1000

Finn din nærmeste klinikk

Din adresseRadius:

Helsegruppen NEMUS har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge.

Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Noen har også lege, manuell terapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør. Vårt helsearbeid omfatter alt fra pasienter på klinikkene, til bedrifter, skoler og idrettsmiljø. Du kan lese mer om NEMUS her.
 
Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

Hvor er vi?
På denne siden har du full oversikt over alle steder i Norge du finner en NEMUS-klinikk. Klikker du på klinikken, kan du lese mer om behandlingstilbud, hvem som jobber der og hvordan du kan få kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!


0

 
JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.