Samarbeid med Gym Bekkestua

Publisert: 1. september 2020

NEMUS Bekkestua og Gym Bekkestua har startet ett samarbeid for å hjelpe deg med å gjøre det enklere å trene og holde deg skadefri! Om du er skadet eller har plager som hindrer deg i din daglige aktivitet så vil du få tett og god oppfølgning av terapeutene på NEMUS Bekkestua og time raskere enn raskt. 

Har du nettopp kommet deg tilbake etter en skade og ønsker å melde deg inn på ett treningssenter? Som pasient hos oss vil du kunne få komplett medlemskap, altså med gruppetimer inkludert, for 390,- mnd. Enda bedre er at dette medlemskapet er helt uten bindingstid! 

Gym Bekkestua medlemmer får og enda flere fordeler hos NEMUS Bekkestua. Ønsker du å vite mer om dine fordeler hos NEMUS Bekkestua som Gym Bekkestua medlem? Da må du bare gå inn på Gym Bekkestua sine nettsider eller spørre din trener på Gym Bekkestua. 

Som pasient hos NEMUS Bekkestua har du og mulighet for å gjennomføre rehabilitering av din skade på Gym Bekkestua sine fasiliteter sammen med en av våre terapeuter. 

Gym Bekkestua ligger i etasjen under NEMUS Bekkestua med inngangsdør på bunnen av trappene ved COOP Extra. På Gym Bekkestua blir du møtt av flinke og imøtekommende trenere og du kan være trygg på at du trener på ett rent og ikke overfullt treningssenter! 

Ring oss på 24 07 70 10 eller send epost til on.sumen@autsekkeb om du har noen flere spørsmål. 

Bestill time hos en av våre terapeuter her 

 

Kategorier

Uncategorized