Helsegruppen NEMUS

Velkommen til NEMUS Nøtterøy

Bellevuesenteret, 3etg,
Ørsnesalleen 37
3120 Nøtterøy

Tlf: 92 88 82 88
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NEMUS Nøtterøy er en tverrfaglig klinikk med fokus på utredning, behandling og rehabilitering av muskel- og skjelettplager. Ved NEMUS Nøtterøy kan vi tilby undersøkelse og behandling av kiropraktor, fysioterapeut og massør.

Kiropraktor og manuellterapeut ved NEMUS Nøtterøy har sykmeldingsrett og kan henvise til legespesialist og billeddiagnostikk som røntgen/CT/MR ved behov.

NEMUS Nøtterøy ligger på Bellevuesenteret på Teie i 3. etasje sammen med legene og tannlegene. Adressen er Ørsnesalleen 37, 3120 Nøtterøy. Se kartreferanse.

Bestill time

Finn din nærmeste klinikk

Din adresseRadius:

Helsegruppen NEMUS har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge.

Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Noen har også lege, manuell terapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør. Vårt helsearbeid omfatter alt fra pasienter på klinikkene, til bedrifter, skoler og idrettsmiljø. Du kan lese mer om NEMUS her.
 
Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

Hvor er vi?
På denne siden har du full oversikt over alle steder i Norge du finner en NEMUS-klinikk. Klikker du på klinikken, kan du lese mer om behandlingstilbud, hvem som jobber der og hvordan du kan få kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!


0

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.