Vi har nye lokaler!

Publisert: 5. april 2023
nye lokaler bekkestua
Kjære pasienter,

Vi er glade for å kunne kunngjøre at klinikken vår har flyttet til helt nye og moderne lokaler! Vår nye adresse er Bærumsveien 210, som ligger rett over gaten fra vårt forrige sted. Flyttingen er gjort for å bedre kunne betjene pasientene våre og tilby en mer komfortabel og moderne fasilitet.

Vår nye klinikk ligger i andre etasje, i enden av korridoren. Den er enkel å komme til, med heis. Du kan parkere i kjelleren på Bekkestua Handelshus. Vi har brukt mye omtanke i å utforme våre nye lokaler for å sikre en innbydende og avslappende atmosfære for alle pasientene våre.

Vi forstår at endringer noen ganger kan være upraktiske, men vi håper at du vil finne vår nye beliggenhet verdt turen.

Husk at vi tilbyr et bredt utvalg av helse- og velværetjenester for å imøtekomme alle dine behov. Våre erfarne fagpersoner tilbyr en rekke tjenester som kiropraktikk, fysioterapi, diagnostisk ultralyd, løpeanalyse, hjernerystelsesbehandling, ortopediske såler og mer. Vi tror på en helhetlig tilnærming til helse, og derfor fokuserer vi ikke bare på symptomene, men også på årsakene til dine plager.

Med oppgraderte vfasiliteter med de nyeste teknologiene og utstyret vil vi kunne gi deg den beste behandlingen og opplevelsen mulig. Vi er stolte av å kunne tilby deg en moderne klinikk som er utformet for å gi deg en god opplevelse. Uansett hva dine helsebehov er, vil vårt dedikerte team av fagpersoner gjøre alt for å gi deg den beste omsorgen og behandlingen som er mulig. Vi ser frem til å se deg i vår nye klinikk og fortsette å støtte deg på veien til god helse.

Vi ønsker dere alle en riktig god påske og ser frem til å se deg i vår nye klinikk etter ferien. Takk for din fortsatte tillit og lojalitet. Vennligst ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål eller trenger hjelp. Vi er alltid her for deg!

Med vennlig hilsen,
NEMUS Bekkestua
Kiropraktikk, Fysioterapi og Ultralyd
Bærumsveien 210, 1357 Bekkestua
2. Etasje
tlf: 24 07 70 10
epost: on.sumen@autsekkeb