Velkommen til NEMUS Bekkestua

NEMUS Bekkestua startet opp 1. april 2019. Vi har kiropraktor, fysioterapeut og massasjeterapeut og kan hjelper deg med nerve, muskel og skjelettplager. NEMUS Bekkestua deler lokaler med fastlegene på Eikeliklinikken. Vi ligger rett ved Bekkestua bussterminal og Bekkestua T-banestasjon.

NEMUS Bekkestua

Bærumsveien 204
1357 Bekkestua

Tlf: 24 07 70 10
E-post: bekkestua@nemus.no

Finn frem

Våre medarbeidere

Klinikken består av kiropraktor, fysioterapeut og massasjeterapeut. Vi kan også tilby såletilpasning og trykkbølgebehandling. Vi har lang og bred erfaring inne for nerve-, muskel- og skjelettplager. Vår kiropraktor Even Evensen har også påbegynt en mastergrad utdanning i Ultralyd, men vil fortsatt være tilgjengelig på klinikken alle dager.

Kiropraktorene har også refusjons- og sykmeldingsrett og kan henvise til legespesialist og billeddiagnostikk som røntgen/CT/MR ved behov.

Aleksander Ystborg

Kiropraktor MNKF, klinikkmedeier

Even Ring Evensen

Kiropraktor, MNKF, klinikkmedeier

Ingrid Aas Vissheim

Fysioterapeut, MNFF. Og Muskelterapeut

Birte Sofie Bjørkedal

Fysioterapeut, MNFF

Hvordan kan vi hjelpe deg

På NEMUS Bekkestua har vi god kompetanse til å hjelpe deg med dine nerve-, muskel- og skjelettplager. Vi har kiropraktor, fysioterapeut og massasjeterapeut.

I tillegg tilbyr vi såletilpasning , svimmelhetsutredning og trykkbølgebehandling.

Kiropraktikk

Behandlingen til en moderne kiropraktorer inkluderer flere teknikker, og blir tilpasset individuelt etter dine behov og din diagnose. De manuelle teknikkene som benyttes er manipulasjon/leddjustering, mobilisering, traksjon, tøyeknikker og massasje. Noen kiropraktorer brukerogså spesialverktøy, som f.eks. Graston, nåler og laser.

Les mer

Fysioterapi

Fysioterapibehandlingen er basert på funn fra undersøkelsen. En moderne fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov. Behandling kan for eksempel være bløtvevsbehandling, individuelt tilpasset trenings- og/eller rehabiliteringsopplegg, veiledning m.m.

Les mer

Massasje

Uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas, kan massasje være tingen for deg.

Les mer

Såletilpasning

Et problem med foten kan påvirke ledd som ankler, knær, hofter og rygg, og forårsake smerter og ubehag der. De fleste NEMUS-klinikkene lager spesialtilpassede innleggssåler, eller henviser til andre med kompetanse ved behov. Innleggsålene fungerer på samme måte som briller virker på øynene dine – de reduserer stress på kroppen ved å få føttene dine i riktig posisjon.

Les mer

Trykkbølgebehandling

Radial trykkbølgebehandling (ESWT) er en fysikalsk behandling som brukes ved langvarige seneplager og smertetilstander i muskel-/skjelettsystemet. Behandlingen består av å sende en rekke høyenergi-lydbølger inn i skadet vev. Dette er med på å sette i gang tilhelingsprosessen og legge til rette for at kroppen kan legge ned friskt vev.

Les mer
Kiropraktikk

Behandlingen til en moderne kiropraktorer inkluderer flere teknikker, og blir tilpasset individuelt etter dine behov og din diagnose.

Fysioterapi

En moderne fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov.

Massasje

Uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas, kan massasje være tingen for deg.

Behandling av føtter

De fleste NEMUS-klinikkene lager spesialtilpassede innleggssåler, eller henviser til andre med kompetanse ved behov. Innleggsålene fungerer på samme måte som briller virker på øynene dine – de reduserer stress på kroppen ved å få føttene dine i riktig posisjon.

Trykkbølgebehandling

Radial trykkbølgebehandling (ESWT) er en fysikalsk behandling som brukes ved langvarige seneplager og smertetilstander i muskel-/skjelettsystemet.

NEMUS Bekkestua blogg

Fysisk Aktivitet

Hensikten med dette innlegget er å bevisstgjøre rundt viktigheten av regelmessig aktivitet, og komme med enkle konkret forslag på hvordan man kan gjøre det litt alternativt.

Tren vekk dine korsryggsmerter!

Hva er så årsaken til disse smertene du har? Det er mange måte en rygg kan gjøre vondt på. Kanskje er det svake muskler? Stive ledd som ikke fungerer optimalt? Nedsatt støtte og stabilisering? Eller muligens stress? Uansett hvilke av disse årsakene, så er en ting sikkert, trening er det beste du kan gjøre for å forebygge lumbago.

Sliter du med å sette egne mål?

Med ett nytt år kommer ofte nye mål. Har du noensinne satt mål eller nyttårsforsett og ikke nådd dem? Var målet ditt å spise bedre, bli sunnere, trene mer, stresse mindre?

Disse målene er eksempler på hva mange sier deres mål er, de er også vage og uspesifikke mål. Hva skal man gjøre for å klare å gjennomføre sine mål?

Siste nytt fra NEMUS Bekkestua

Ny fysioterapeut på NEMUS Bekkestua og Nesbru, Birte Bjørkedal!

Hei, Jeg heter Birte og gleder meg til å starte som fysioterapeut Mandag på NEMUS Bekkestua og Nesbru. Jeg jobber Mandag ettermiddag, hele Onsdag og Fredag på NEMUS Bekkestua. Og Mandag formiddag og hele tirsdag og torsdag på NEMUS Nesbru. Jeg tar imot de fleste plager i muskel og skjelett. Kanskje har du en stiv […]

Birte Sofie Bjørkedal

UTDANNING Bachelorgrad i fysioterapi fra Saxion University of Applied Sciences i Nederland (2015-2019) KURS Orthopaedic Medicine International(OMI) Basic (2018), I manuelle teknikker og behandling av muskler og skjelett Trykkbølgekurs (2018) Sportsmassasje (2019) INTERESSEOMRÅDER Bredt spekter av Muskel/ Scene og skjelettplager Nakke, Rygg, skulder, Legg, Fot Akutt og kroniske smerter Idrett på alle nivå Trykkbølge Manuelle […]

Dette må du huske på når du kommer til behandling

Fra 20. april åpner vi våre klinikker igjen. Vi gjør det vi kan for at du skal føle deg trygg når du kommer til behandling hos oss.

Hvilke tiltak gjør NEMUS for å redusere smitte av Coronaviruset?

NEMUS ønsker å dele sine tiltak for å redusere smitte av Corona-viruset og håper det kan være til hjelp for andre terapeuter og klinikker.

Gratis 8 ukers hjemmetreningsprogram!

Treningssentrene er stengt og mange er i «korona-karantene». Det er viktig at vi alle tar ansvar og holder avstand for å unngå spredning. Men det er ingen grunn til å bli inaktiv.

Gratis 8 ukers treningsprogram for deg som sitter i karantene!

I disse corona-tider er det viktig å opprettholde sosial distanse og unngå spredning. Derfor har NEMUS laget frem ett treningsprogram dere kan gjøre hjemme, helt GRATIS! Bare klikk her og meld dere på.

Prisliste

Klikk her for å se vår prisliste.
Forsikringspasienter må varsle på forhånd om forsikringen skal dekke behandlingen.

Åpningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
08.00 – 20.00
08.00 – 18.00
08.00 – 18.00
08.00 – 18.00
08.00 – 16.00
Telefontid

Vi har telefontid fra kl. 08.00 – 18.00 mandag og torsdag og kl. 08.00 – 16.00 tirsdag, onsdag og fredag.

Timebestilling

Klikk her for å komme til timebestilling
Hvis du ønsker å avbestille eller endre en time må du ringe 24 07 70 10 innen klokken 12 arbeidsdagen før, ellers må timen betales i sin helhet.