Vi tilbyr personlig opptrening!

Publisert: 29. april 2024

Forbedre rehabilitering:

Klinikken vår tilbyr nå personlig opptrening for de med nåværende eller tidligere skader!

I et forsøk på å gi omfattende omsorg og støtte, er vår anerkjente klinikk begeistret for å kunngjøre introduksjonen av personlige opptrening skreddersydd spesielt for personer med nåværende eller tidligere skader. Med en fast forpliktelse til helhetlig helse og rehabilitering, anerkjenner vi viktigheten av å imøtekomme ikke bare de umiddelbare behovene for fysioterapi, men også styrke individer til å gjenoppbygge styrke og minske sjansen for nye skader. Våre personlig tilpassede opptreningsprogrammer er utviklet for å lette overgangen fra skade til optimal funksjonalitet, og sikre at pasientene føler seg trygge på sin reise til velvære.

I kjernen av vårt initiativ ligger en dypt forankret tro på den transformative kraften til trening og bevegelse. Ved å integrere personlig opptrening i vår pakke med tjenester, tar vi sikte på å bygge bro mellom rehabilitering og langsiktige treningsmål. Enten du kommer etter en akutt skade eller har en kronisk tilstand, jobber våre erfarne terapeuter for å utvikle skreddersydde treningsregimer som prioriterer sikkerhet, effekt og individuell fremgang. Fra målrettede styrkebyggende øvelser til spesialiserte mobilitetsøvelser, hver økt er  laget for å møte spesifikke behov og utfordringer, og fokuserer på å skape motstandsdyktighet som bidrar til bærekraftige helseresultater.

treningsrom

Dessuten er vi begeistret over å avduke vårt nyutstyrte treningsrom, utstyrt med toppmoderne utstyr for å forbedre treningsopplevelsen. Denne dedikerte plassen fungerer som et knutepunkt for innovasjon og beleilighet, hvor klienter kan legge ut på opptreningsreisen under veiledning av dyktige fagfolk. Med fokus på tilgjengelighet og inkludering, er treningsrommet vårt designet for å imøtekomme individer i alle aldre og ferdigheter, og skaper en innbydende atmosfære der alle føler seg ivaretatt. Enten du kommer deg etter skade eller søker å optimere ytelsen, forblir klinikken vår standhaftig i sin forpliktelse til å gi enkeltpersoner mulighet til å leve sitt beste liv gjennom skreddersydde rehabiliterings- og personlig opptreningstjenester.

Ønsker du å vite mer? bare ta kontakt med oss på on.sumen@autsekkeb! Du kan også bestille time hos enten vår fysioterapeut Steffen Moløkken eller Kiropraktor Even Evensen for undersøkelse og legging av plan videre iht. behandling og opptrening.

Les også mer om de helsebringende effektene av fysisk aktivitet og trening