Helsegruppen NEMUS

Velkommen til NEMUS Lørenskog - tlf 67 90 66 62

Metro Senter
Bibliotekgata 30
1473 Lørenskog

Tlf: 67 90 66 62

Lei av å ha vondt?

NEMUS Lørenskog er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer, fysioterapeuter, akupunktør, ernæringsterapeut og massør som står klar til å hjelpe deg! 

Klinikken ble etablert i 1993, og het frem til mars 2016 Lørenskog Kiropraktorklinikk. Vi har lang erfaring med behandling av smerter i muskler og ledd. Alle våre ansatte er universitet- eller høyskoleutdannet, og flere har i tillegg spesialutdannelse innen ulike fagfelt.

Kroppen sier i fra, gjør du?

Stress og daglige feilbelastninger sliter på kroppen din og kan føre til låste ledd og stive muskler. Riktig behandling, råd og veiledning gir kroppen mulighet til å fungere normalt. Ikke vent lenger, vi hjelper deg i gang igjen.

Hos oss vil du bli tatt godt vare på uavhengig om du har akutte eller mer kroniske smerter. Vi lager en behandlingsplan og finner den behandlingsformen som fungerer best for deg, så du kan bli kvitt plagene dine så fort som mulig.

Nyttig info

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.