Helsegruppen NEMUS

Velkommen til NEMUS Nittedal, tidligere Mo Kiropraktorklinikk

Mattias Skytters vei 49,
1482 Nittedal

Tlf: 67 06 96 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NEMUS Nittedal er en tverrfaglig klinikk med kiropraktor og fysioterapeut ved Mosenteret i Nittedal.

Vi tilbyr kiropraktor og fysioterapeut sentralt i Nittedal slik at du kan føle deg trygg ved å komme til oss med dine muskel- og leddplager om det er akutt eller langvarig.

Hos NEMUS Nittedal/Mo Kiropraktorklinikk får du en grundig utredning, diagnostisering og videre oppfølgning av dine muskel og leddplager av kiropraktor og fysioterapeut. Vi har spesiell kompetanse innenfor idrettsskader men behandler alle pasienter i alle aldre. Kiropraktorer har også refusjon- og sykemeldingsrett og kan henvise til legespesialist og MR/CT/røntgen ved behov.

Kiropraktor og fysioterapeut sentralt i Nittedal ved Mosenteret, 2 etasje på Prøysentorget over det som tidligere var Peppes. Gratis gateparkering ved klinikken.

Hilsen NEMUS Nittedal

Finn din nærmeste klinikk

Din adresseRadius:

Helsegruppen NEMUS har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge.

Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Noen har også lege, manuell terapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør. Vårt helsearbeid omfatter alt fra pasienter på klinikkene, til bedrifter, skoler og idrettsmiljø. Du kan lese mer om NEMUS her.
 
Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

Hvor er vi?
På denne siden har du full oversikt over alle steder i Norge du finner en NEMUS-klinikk. Klikker du på klinikken, kan du lese mer om behandlingstilbud, hvem som jobber der og hvordan du kan få kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!


0

Nyheter NEMUS Nittedal

 
 
JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.