Helsegruppen NEMUS

Velkommen til NEMUS Hinna Tverrfaglig Helse

Boganesveien 10
4020 Stavanger

Tlf: 51 58 81 50
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

På NEMUS Hinna Tverrfaglig Helse jobber kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør i tett faglig samarbeid for å løse dine muskel- og skjelettplager.

Vi holder til i Hinna Helsesenter i Rema1000-bygget vis a vis Statoil bensinstasjon. Trykk på her for å se hvor vi holder til på kartet.

Vi behandler folk i alle aldersgrupper – alt fra spebarn til pensjonister. Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den oppfølgingen som passer best for dine plager. Rask behandling ved akutt behov!

For timebestilling vennligst benytt deg av linken under:
Online Booking

Vår klinikk er en del av Helsegruppen NEMUS.
NEMUS står for nerve, muskel og skjelett. Hovedmålet med NEMUS er å sørge for at våre pasienter til enhver tid får best mulig oppfølging av deres nerve,- muskel- og skjelettplager. Alle klinikkene i NEMUS har en tverrfaglig profil, der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Felles for alle er et stort engasjement for pasientene og høyt fokus på faglig oppdatering. Helsegruppen NEMUS er representert med klinikker i de største byene og flere tettsteder i Norge. Se her for en detaljert oversikt over alle klinikkene.

Velkommen til Nemus Hinna Tverrfaglig Helse.

Finn din nærmeste klinikk

Din adresseRadius:

Helsegruppen NEMUS har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge.

Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Noen har også lege, manuell terapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør. Vårt helsearbeid omfatter alt fra pasienter på klinikkene, til bedrifter, skoler og idrettsmiljø. Du kan lese mer om NEMUS her.
 
Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

Hvor er vi?
På denne siden har du full oversikt over alle steder i Norge du finner en NEMUS-klinikk. Klikker du på klinikken, kan du lese mer om behandlingstilbud, hvem som jobber der og hvordan du kan få kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!


Nyheter NEMUS Hinna

 • Pollenallergi

  Pollenallergi

  Nå er årets pollensesong i full gang. Akupunktur kan ha god effekt på plager ved pollenallergi. Utenom sesong kan man forebygge neste års pollensesong og i sesongen behandles symptomer.
 • Plages du av svimmelhet? Visste du at svimmelhet kan komme fra stiv nakke?

  Plages du av svimmelhet? Visste du at svimmelhet kan komme fra stiv nakke?

  Mange av oss plages med svimmelhet i større eller mindre grad igjennom livet og det er ofte vanskelig å finne den nøyaktige årsaken til svimmelheten. Det er heldigvis sjeldent at svimmelhet alene er et tegn på alvorlig sykdom, men det kan likevel være lur
 • Gir årsoppgjøret deg nakkesmerter? Vi kan hjelpe deg!

  Gir årsoppgjøret deg nakkesmerter? Vi kan hjelpe deg!

  Nakkesmerter er en plage vi ser daglig i NEMUS og forekommer hos 30-50% av den voksne befolkningen i løpet av et år. Disse kan oppstå akutt eller gradvis, med eller uten hodepine, samt forplante seg til skulder, arm og/eller hånd. Nakkesmerter er ofte uf

JoomShaper