Helsegruppen NEMUS

Velkommen til NEMUS Hinna Tverrfaglig Helse

Boganesveien 10
4020 Stavanger

Tlf: 51 58 81 50
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

På NEMUS Hinna Tverrfaglig Helse jobber kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør i tett faglig samarbeid for å løse dine muskel- og skjelettplager.

Vi holder til i Hinna Helsesenter i Rema1000-bygget vis a vis Statoil bensinstasjon. Trykk på her for å se hvor vi holder til på kartet.

Vi behandler folk i alle aldersgrupper – alt fra spebarn til pensjonister. Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den oppfølgingen som passer best for dine plager. Rask behandling ved akutt behov!

For timebestilling vennligst benytt deg av linken under:
Online Booking

Vår klinikk er en del av Helsegruppen NEMUS.
NEMUS står for nerve, muskel og skjelett. Hovedmålet med NEMUS er å sørge for at våre pasienter til enhver tid får best mulig oppfølging av deres nerve,- muskel- og skjelettplager. Alle klinikkene i NEMUS har en tverrfaglig profil, der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Felles for alle er et stort engasjement for pasientene og høyt fokus på faglig oppdatering. Helsegruppen NEMUS er representert med klinikker i de største byene og flere tettsteder i Norge. Se her for en detaljert oversikt over alle klinikkene.

Velkommen til Nemus Hinna Tverrfaglig Helse.

Finn din nærmeste klinikk

Din adresseRadius:

Helsegruppen NEMUS har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge.

Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Noen har også lege, manuell terapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør. Vårt helsearbeid omfatter alt fra pasienter på klinikkene, til bedrifter, skoler og idrettsmiljø. Du kan lese mer om NEMUS her.
 
Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

Hvor er vi?
På denne siden har du full oversikt over alle steder i Norge du finner en NEMUS-klinikk. Klikker du på klinikken, kan du lese mer om behandlingstilbud, hvem som jobber der og hvordan du kan få kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!


Nyheter NEMUS Hinna

 • Ryggsmerter: Tenger jeg MR og hva betyr resultatene på MR?

  Ryggsmerter: Tenger jeg MR og hva betyr resultatene på MR?

  Du har ryggsmerter og tenker at det er smart med et MR for å se hva som er galt. Er det slik? Kan vi ta et bilde og finne årsaken til ryggsmertene?
 • Helgevakt

  Helgevakt

  NEMUS Hinna og NEMUS Sandnes Tverrfaglig Helse har nå startet helgevakt. Det er viktig for oss å være tilgjengelig dersom akutte problemer oppstår.
 • Tilpassing av såler

  Tilpassing av såler

  Tilpassing av såler kan være et ledd i behandlingen. På NEMUS Hinna i Stavanger tilpasser vi såler. Er grunnmuren skjev, kan det være vanskelig, og noen ganger umulig, å behandle problemer lengre opp. En såle kan sammen med rett trening og behandling være forskjellen på et vellykket behandlingsforløp og et stadig tilbakevendende problem.

JoomShaper