NEMUS Frogner

NEMUS Frogner er en tverrfaglig klinikk på Frogner i Oslo.

NEMUS Frogner er en tverrfaglig klinikk med kiropraktor, fysioterapeut, massør, yoga lærer, og bevegelse- og hypopressiv trening instruktør. Vi tar imot alle typer muskel- skjelettplager, og er spesialisert på rehabilitering før- og etter kirurgi, undersøkelse og behandling av hodepine og plager etter hjernerystelse. Det tilbys diagnostisk ultralyd av muskel-skjelett plager. Vi holder til i samme bygg som Aleris sykehus, og samarbeider tett med legene der.

Ring oss på 21 67 66 69 eller bestill time her. Vi ligger sentralt plassert Frederik Stangs gate 11-13, i andre etasje på Aleris sykehus.

NEMUS Frogner

Frederik Stangs gate 11-13, 0264 Oslo

Telefon: 21 67 66 69
E-post: frogner@nemus.no

Finn frem

Tjenester vi tilbyr hos oss

Vår klinikk har kiropraktor, fysioterapeut og massør. Vi er en engasjert gjeng som ønsker å gi deg god service, en grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker. Vi tilbyr ultralyddiagnostikk, trykkbølgebehandling og såletilpassing. 

Kiropraktikk

Behandlingen til en moderne kiropraktorer inkluderer flere teknikker, og blir tilpasset individuelt etter dine behov og din diagnose. De manuelle teknikkene som benyttes er manipulasjon/leddjustering, mobilisering, traksjon, tøyeknikker og massasje. Noen kiropraktorer brukerogså spesialverktøy, som f.eks. Graston, nåler og laser.

Les mer

Fysioterapi

Fysioterapibehandlingen er basert på funn fra undersøkelsen. En moderne fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov. Behandling kan for eksempel være bløtvevsbehandling, individuelt tilpasset trenings- og/eller rehabiliteringsopplegg, veiledning m.m.

Les mer

Massasje

Uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas, kan massasje være tingen for deg.

Les mer
Kiropraktikk

Behandlingen til en moderne kiropraktorer inkluderer flere teknikker, og blir tilpasset individuelt etter dine behov og din diagnose.

Fysioterapi

En moderne fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov.

Massasje

Uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas, kan massasje være tingen for deg.

Våre medarbeidere

Vår brede kompetanse gjør at vi kan tilby en helhetlig tilnærming med grundig undersøkelse, tilrettelagt og målrettet behandling i tillegg til veiledning og forebyggende råd som hjelper deg å nå dine mål.

Christian Haagensen

Kiropraktor BSc/MSc

Maiken Sand

Fysioterapeut BSc.

Ane Sigrid Nygaard

Fysioterapeut PdD

Jamie Coyne-Stacey

Kiropraktor MNKF

Katarina Finckenhagen

Fysioterapeut BSc

Eli Stamnes

Muskelterapeut, kvinnehelsetrener, yogalærer

NEMUS Frogner + Aleris sykehus

NEMUS Frogner åpnet i august 2020 i 2.etasje på Aleris sykehusVi har kontorer vegg i veggog har et tett samarbeid med fagpersoner ved Aleris. 

Vi har særlig fokus på å tilby et sømløst og kvalitetssikret behandlingsforløp etter ortopedisk skader eller kirurgi. For å oppnå dette har vi jevnlige samarbeidsmøter hvor prinsipper for rehabilitering diskuteres, og terapeutene ved NEMUS hospiterer jevnlig hos kirurgene på Aleris for å få innblikk i de ulike kirurgiske inngrepene.  

Målet er at behandlingsforløpet fra konsultasjon og/eller behandling hos Aleris til behandling eller rehabilitering hos oss på NEMUS skal oppleves sømløst, profesjonelt, strukturert og motiverende for våre pasienter. 

Siste nytt fra NEMUS Frogner

Visste du dette om kronisk hodepine og legemidler?

Les om hvordan du kan unngå medikamentsoverbrukshodepine og få sjekkliste for når du søker hjelp for din hodepine

Ny fysioterapeut på NEMUS Frogner!

Vi har vært så heldige å få fysioterapeut Katarina Finckenhagen med oss på NEMUS Frogner! Katarina er utdannet fysioterapeut fra Nederland. Hun har særlig interesse for idrettsskader, kne-, skulder- og ryggplager. Hun har kurs innen idrettsmedisin og fysioterapi ved artrose, og er godkjent AktivA-instruktør (“Aktiv med artrose”). I tillegg til aktiv rehabilitering og manuell behandling tilbyr […]

Hjernerystelse og ditt krav på erstatning

En hjernerystelse kan oppstå i mange ulike situasjoner og kan ha ulikt utfall. I denne artikkelen tar vi deg igjennom de kjente symptomene på en hjernerystelse, samt råd og veiledning til behandling. Du får avslutningsvis en innføring i din rett på erstatning i tilfellene hvor hjernerystelsen påfører deg et økonomisk tap.   Hva er en […]

Anmeldelser

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre kunder. Legg gjerne igjen en anmeldelse etter du har vært hos oss.

Anmeldelser finner du her.

Prisliste

Klikk her for å se vår prisliste.
Forsikringspasienter må varsle på forhånd om forsikringen skal dekke behandlingen.

Åpningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
08.00 – 19.00
08.30 – 16.00
08.00 – 18.00
08.30 – 17.00
08.00 – 16.00
10.00 – 14.00
Adkomst

Vi ligger sentralt plassert Frederik Stangs gate 11-13. Klinikken ligger i andre etasje på Aleris sykehus.

Timebestilling

Klikk her for å komme til timebestilling
eller ring 21 67 66 69. Hvis du ønsker å avbestille eller endre en time må du ringe oss eller benytte timebestilling på nett innen 24 timer før timen, ellers belastes konsultasjonen i sin helhet.