Helsegruppen NEMUS

Velkommen til NEMUS Stord, Bømlo og Husnes

Sæ 21,
5417 Stord

Tlf: 53 49 40 40

Klinikk lokalitetar

Klinikken på Stord

NEMUS Stord har flytta inn i nye lokaler i Sæ, der posten var for ei tid tilbake. Klinikken ligg på gateplan og har enkel tilkomst fra hovudinngangen i bygget. Med den nye klinikken har me fått betre treningsmoglegheiter, fleire behandlingsrom og kursmoglegheiter.

Klinikken på Bømlo

Klinikken på Bømlo er lokalisert i 2.etasje i Sams senter midt i Sentrum på Svortland. Det er godt med parkeringsmoglegheiter i området og det er enkel tilkomst inn til klinikken. For timar før kl 09.00 må ein bruke inngangen på hjørna som ligg mot kyrkja.

Klinikken på Husnes

NEMUS Husnes ligg i Kest bygget i Husnes sentrum, der bl.a. politiet og tannhelsetenesta òg held til. Klinikken ligg i andre etasje med enkel tilkomst med trapper og heis.

 

 

Finn din nærmeste klinikk

Din adresseRadius:

Helsegruppen NEMUS har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge.

Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Noen har også lege, manuell terapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør. Vårt helsearbeid omfatter alt fra pasienter på klinikkene, til bedrifter, skoler og idrettsmiljø. Du kan lese mer om NEMUS her.
 
Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

Hvor er vi?
På denne siden har du full oversikt over alle steder i Norge du finner en NEMUS-klinikk. Klikker du på klinikken, kan du lese mer om behandlingstilbud, hvem som jobber der og hvordan du kan få kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!


0 

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.