Helsegruppen NEMUS

Velkommen til NEMUS Asker Sentrum – T: 66 90 50 01

Smuget 1, 3. etasje,
1383 Asker

Tlf: 66 90 50 01
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NEMUS Asker Sentrum er en tverrfaglig klinikk med kiropraktor, fysioterapeut og massør.

Vi holder til i moderne og innbydende lokaler midt i Asker Sentrum. Adresse Smuget 1, 3. etasje (inngang mellom Polarn O. Pyret og mini ASK).  Klikk her for veibeskrivelse og parkering.

Klinikken har kveldsåpent to dager i uken, samt tilbyr timer fra klokken 07 flere dager i uken!

Hva kan vi hjelpe deg med?
Du skal være trygg på at du kan komme til oss med alle typer nerve-, muskel- og skjelettplager - både akutte og langvarige. Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den oppfølgingen som passer best for dine plager. Se her for nærmere informasjon om diagnoser og behandlinger.

Velkommen!

Finn din nærmeste klinikk

Din adresseRadius:

Helsegruppen NEMUS har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge.

Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Noen har også lege, manuell terapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør. Vårt helsearbeid omfatter alt fra pasienter på klinikkene, til bedrifter, skoler og idrettsmiljø. Du kan lese mer om NEMUS her.
 
Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

Hvor er vi?
På denne siden har du full oversikt over alle steder i Norge du finner en NEMUS-klinikk. Klikker du på klinikken, kan du lese mer om behandlingstilbud, hvem som jobber der og hvordan du kan få kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!


Nyheter NEMUS Asker Sentrum

 • Ortoped i Asker

  Ortoped i Asker

  NEMUS Asker Sentrum har fått ortoped! Vi ønsker velkommen til ortoped Nils Jørgen Strøm. Han begynte hos oss denne uken.
 • Muskelskade – fra skade til normalt muskelvev

  Muskelskade – fra skade til normalt muskelvev

  Bløtvevsskade kan forekomme ved f.eks. en overtråkk, en lårhøne, en forstuing eller en vridning av et ledd eller en kroppsdel. Når du får en bløtvevsskade gjennomgår kroppen flere faser i en tilhelingsprosess for å lege området.
 • Ta svimmelhet på alvor

  Ta svimmelhet på alvor

  Noen går og venter på at svimmelheten skal gå over av seg selv, mens andre ikke vet det finnes behandling.

 
 
JoomShaper