Skadet i sommer?

Publisert: 21. juni 2023
skadet i sommer

Skadet i sommer? Vi er her for å hjelpe og holder åpent hele sommeren.

Sommeren er en tid for moro, eventyr og avslapning. Ulykker og skader kan dessverre også oppstå i løpet av denne tiden. Enten det er på grunn av et sportsuhell, et uventet fall eller plutselige smerter som oppstår, kan skader ha en negativ innvirkning på sommeropplevelsen din. Men ikke bekymre deg! Vår kiropraktikk og fysioterapi klinikk er her for å hjelpe deg med å komme deg på beina igjen og nyte resten av sommeren.

På vår klinikk forstår vi at skader og smerter kan oppstå når som helst, og det er grunnen til at vi har valgt å holde dørene åpne hele sommeren. Vi ønsker å sikre at du får den omsorgen og behandlingen du trenger når du trenger det mest. Vårt erfarne team av fysikalske terapeuter står klare til å hjelpe deg med et bredt spekter av skader og tilstander.

Enten du opplever nakke-, rygg-, kne- eller andre kroppssmerter, er vi her for å gi deg den nødvendige oppfølgingen. Vi kan tilby en oppfølging tilpasset deg og dine behov. Vårt fokus ligger ikke kun på å lindre dine smerter, men også på gjenoppretting av funksjon, forbedring av mobiliteten din og forebygging av fremtidige skader.

Hva kan vi hjelpe med?

Vår klinikk, NEMUS Bekkestua, tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert fysioterapi og kiropraktikk, trening og rehabilitering, triggerpunktsmassasje, såletilpasning, trykkbølge, diagnostisk ultralyd, med mer. Våre terapeuter har omfattende kunnskap og kompetanse innen muskel og skjelett, og kommer til å jobbe tett med deg for å utvikle en personlig behandlingsplan som passer dine egne behov.

Vi er dedikerte til å gi deg best mulig oppfølging. Målet vårt er å hjelpe deg med å komme tilbake til dine daglige aktiviteter, enten det er å spille favorittsporten din, gå turer på stranden eller nyte en piknik i parken. Vi ønsker å gjøre sommeren så smertefri og givende som mulig.

Så hvis du har blitt skadet i sommer, ikke nøl med å kontakte oss. Klinikken vår er åpen hele sommeren, og vi hjelper deg gjerne med å komme deg på beina igjen. Ring oss i dag for å avtale en time eller kom innom for en konsultasjon. Vi er her for deg!

Husk at sommeren ikke trenger å være preget av smerter og skader. Med riktig behandling og omsorg kan du komme tilbake til å nyte alt denne fantastiske sesongen har å by på. Ta kontakt med oss i dag og la oss hjelpe deg med å gjøre resten av sommeren til den beste ennå!

 

FORFATTER:

Even Ring Evensen BSc MSc PgCert
Kiropraktor MNKF
NEMUS Bekkestua