Nyheter

Månedens NEMUSing

Månedens NEMUSing for Oktober er Trym Buvarp, han jobber som kiropraktor ved NEMUS Lørenskog. Trym er omsorgsfull, kunnskapsrik og tar godt vare på pasientene sine. Han strekker seg gjerne og jobber lange dager for å få plass til alle sammen. Trym er alltid positiv og engasjert og genuint interessert i mennesker. Han ser alle og […]

NEMUS Trondheim søker fysioterapeut til 100% engasjement med SNARLIG tiltredelse eller fra 1.januar 2020.

NEMUS Trondheim søker fysioterapeut til 100% engasjement (SNARLIG tiltredelse) eller fra 1.januar 2020. Vi søker fremoverlent og faglig oppdatert fysioterapeut til vår klinikk sentralt i Trondheim. Klinikken ligger i moderne lokaler, med kort vei til offentlig kommunikasjon. Hos oss vil du ta del i et tverrfaglig team med 3 kiropraktorer, 2 fysioterapeuter, akupunktør, muskelterapeut samt […]

Ledig 100% vikariat som fysioterapeut i NEMUS Tjuvholmen!

NEMUS Tjuvholmen er sentralt plassert i Oslo og er en tverrfaglig klinikk i nye, moderne og tilrettelagte lokaler. I dag består klinikken av kiropraktorer, fysioterapeuter, massør og akupunktør.

Månedens NEMUSing (august)

Månedens NEMUSing for August er Helge Håvik!

Kiropraktor og fysioterapeut fra NEMUS uttaler seg i Dagbladet om skolesekker

Kiropraktor Anna Allen-Unhammer ved NEMUS Asker Sentrum og fysioterapeut Erland Eggen ved NEMUS Nesbru var med på en test av skolesekker til 1.-3. klassinger i en artikkel i Dagbladet, som ble publisert i går.

«Nytt styre i NEMUS!»

NEMUS har hatt årsmøte! Det ble satt sammen ett nytt styre bestående av nye og gamle styremedlemmer. Vår tidligere styreleder Hans-Jørgen Sørensen (NEMUS Moss) har blitt gjenvalgt for enda en ny periode!

Månedens NEMUSING (Juni)

Månedens NEMUSING er Benita Magnussen!

Ny NEMUS-klinikk på Bekkestua!

NEMUS utvider med ny klinikk i Bærum.

Vil du jobbe hos oss?

Har du lyst til å bli en del av Helsegruppen NEMUS?