Nyheter

«Nytt styre i NEMUS!»

NEMUS har hatt årsmøte! Det ble satt sammen ett nytt styre bestående av nye og gamle styremedlemmer. Vår tidligere styreleder Hans-Jørgen Sørensen (NEMUS Moss) har blitt gjenvalgt for enda en ny periode! Tusen takk for alt det gode arbeidet du har gjort for NEMUS, Hans-Jørgen! Vi tviler ikke ett sekund på at du kommer bare […]

Månedens NEMUSING

Månedens NEMUSING er Benita Magnussen!

Ny NEMUS-klinikk på Bekkestua!

NEMUS utvider med ny klinikk i Bærum.

Vil du jobbe hos oss?

Har du lyst til å bli en del av Helsegruppen NEMUS?

Hodepine? Her er sju ting som kan påvirke

NRK har skrevet en artikkel der kiropraktor ved NEMUS Asker Martin Herneblad Due er intervjuet sammen med professor Lars Jacob Stovner om hodepine og hva som kan forårsake eller forverre hodepine.

NRK-artikkel om fotplager

Kiropraktor Stadsnes ved NEMUS Nesbru blir intervjuet sammen med andre fagpersoner om fotplager, blant annet plantar fascitt, Mortons nevrom og metatarsalgi.

Muskelskade – fra skade til normalt muskelvev

Bløtvevsskade kan forekomme ved f.eks. en overtråkk, en lårhøne, en forstuing eller en vridning av et ledd eller en kroppsdel. Når du får en bløtvevsskade gjennomgår kroppen flere faser i en tilhelingsprosess for å lege området.

Ta svimmelhet på alvor

Noen går og venter på at svimmelheten skal gå over av seg selv, mens andre ikke vet det finnes behandling.

NEMUS følger retningslinjene

Harvard blogg skriver om amerikanske retningslinjer som viser at ikke-medikamentell behandling som massasje, manipulasjon og nåler er å foretrekke mot ryggsmerter fremfor medisiner.