Nyheter

Månedens NEMUSING

Månedens NEMUSING(er) er Ingar Sårheim og Per Kristian Wenstad.

Ny NEMUS-klinikk på Bekkestua!

NEMUS utvider med ny klinikk i Bærum.

Vil du jobbe hos oss?

Har du lyst til å bli en del av Helsegruppen NEMUS?

Hodepine? Her er sju ting som kan påvirke

NRK har skrevet en artikkel der kiropraktor ved NEMUS Asker Martin Herneblad Due er intervjuet sammen med professor Lars Jacob Stovner om hodepine og hva som kan forårsake eller forverre hodepine.

NRK-artikkel om fotplager

Kiropraktor Stadsnes ved NEMUS Nesbru blir intervjuet sammen med andre fagpersoner om fotplager, blant annet plantar fascitt, Mortons nevrom og metatarsalgi.

Muskelskade – fra skade til normalt muskelvev

Bløtvevsskade kan forekomme ved f.eks. en overtråkk, en lårhøne, en forstuing eller en vridning av et ledd eller en kroppsdel. Når du får en bløtvevsskade gjennomgår kroppen flere faser i en tilhelingsprosess for å lege området.

Ta svimmelhet på alvor

Noen går og venter på at svimmelheten skal gå over av seg selv, mens andre ikke vet det finnes behandling.

NEMUS følger retningslinjene

Harvard blogg skriver om amerikanske retningslinjer som viser at ikke-medikamentell behandling som massasje, manipulasjon og nåler er å foretrekke mot ryggsmerter fremfor medisiner.

Plages du av svimmelhet?

Mange av oss plages med svimmelhet i større eller mindre grad igjennom livet og det er ofte vanskelig å finne den nøyaktige årsaken til svimmelheten. Det er heldigvis sjeldent at svimmelhet alene er et tegn på alvorlig sykdom, men det kan likevel være lur