Nyheter

Mediyoga kurs online på zoom i høst/vinter

Alle – helt uavhengig av fysiske forutsetninger og form kan delta på Medisinsk Yoga. MediYoga er en yogaform med svært lav terskel og kan utføres både stående, liggende på matte, sittende på gulvet, og på stol og nå kan vi endelig tilby Mediyoga kurs på NEMUS.

Slitasjegikt eller artrose? 

Artrose er en kronisk leddsykdom som kan forekomme i alle ledd i kroppen med brusk og leddvæske. Det er den vanligste leddsykdommen, og det er typisk eldre som får plager av sykdommen. Tradisjonelt sett har artrose blitt kalt slitasjegikt, som kan komme av at brusken blir nedslitt.

Dette må du huske på når du kommer til behandling

Vi gjør det vi kan for at du skal føle deg trygg når du kommer til behandling hos oss.

Våre smitteverntiltak

NEMUS ønsker å dele sine tiltak for å redusere smitte av Corona-viruset og håper det kan være til hjelp for andre terapeuter og klinikker.

Skadet kneet ditt på klatreveggen?

Kneet er et stort og sterkt ledd som består av mange strukturer og kan dessverre bli utsatt for skader som alle andre områder i kroppen din. Innenfor klatresporten er det “vanlig” at menisken er den strukturen i kneet som blir skadet. Menisken er to støtdempende bruskskiver inne i kneleddet, som på grunn av sin form […]

Videokonsultasjon

Dersom du ikke har mulighet til å komme til behandling på klinikken, kan vi tilby videokonsultasjon.

Månedens NEMUSing

Månedens NEMUSing er Nicholas Nordengen fra NEMUS Tjuvholmen.

Gratis 8 ukers hjemmetreningsprogram!

Treningssentrene er stengt og mange er i «korona-karantene». Det er viktig at vi alle tar ansvar og holder avstand for å unngå spredning. Men det er ingen grunn til å bli inaktiv.

Månedens NEMUSing for mai

Månedens NEMUSing for mai er Lisa Figge Eilertsen