Helsegruppen NEMUS

Velkommen til NEMUS Nesbru (tidl. Nesbru Kiropraktorsenter)

Gartnerveien 1,
1394 Nesbru

Tlf: 66 85 31 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NEMUS Nesbru er en tverrfaglig klinikk i Asker med kiropraktorer, fysioterapeut, massasjeterapeut, osteopat og pilates/Yoga instruktør. Vi tilbyr også helsefremmende tjenester til bedrifter.

Klinikken ligger sentralt plassert imellom Asker og Sandvika, på Nesbru. Du finner oss i toppetasjen over REMA1000 på Fekjan ved siden av Nesbru fysio- og manuellterapi AS. Adressen er Gartnerveien 1. 1394 Nesbru. Telefon: 66 85 31 00.

Du skal være trygg på at du kan komme til oss med alle typer nerve-, muskel- og skjelettplager - både akutte og langvarige. Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den  oppfølgingen som passer best for dine plager. Bestill time med Online booking her. Les mer om klinikken her.

Finn din nærmeste klinikk

Din adresseRadius:

Helsegruppen NEMUS har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge.

Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Noen har også lege, manuell terapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør. Vårt helsearbeid omfatter alt fra pasienter på klinikkene, til bedrifter, skoler og idrettsmiljø. Du kan lese mer om NEMUS her.
 
Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

Hvor er vi?
På denne siden har du full oversikt over alle steder i Norge du finner en NEMUS-klinikk. Klikker du på klinikken, kan du lese mer om behandlingstilbud, hvem som jobber der og hvordan du kan få kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!


Nyheter NEMUS Nesbru

 • Ryggsmerter: Tenger jeg MR og hva betyr resultatene på MR?

  Ryggsmerter: Tenger jeg MR og hva betyr resultatene på MR?

  Du har ryggsmerter og tenker at det er smart med et MR for å se hva som er galt. Er det slik? Kan vi ta et bilde og finne årsaken til ryggsmertene?
 • Osteopat og Muskelterapi på NEMUS Nesbru fra 02.01.17

  Osteopat og Muskelterapi på NEMUS Nesbru fra 02.01.17

  Vi utvider behandlingstilbudet, og fra januar 2017 starter osteopat Anne hos oss.

  Anne har et stort engasjement for faget sitt, og ønsker å dele sin kunnskap slik at flere som opplever ubehag og smerter i hverdagen kan få gleden av hva osteopati kan hjelpe med.

 • Åpningstider i julen

  Åpningstider i julen

  Kiropraktor tilgjengelig i romjulen
  24. - 26. desember: Stengt
  Tirsdag 27. desember: 10.00 - 17.00
  Onsdag 28. desember: 8.00 - 17.00
  Torsdag 29. desember: 8.00 - 17.00
  Fredag 30. desember: 8.00 - 16.00
  Nyttårsaften, 1. nyttårsdag: Stengt

Velkommen til NEMUS Nesbru; din lokale kiropraktor, fysioterapi, muskel- og leddklinikk i Asker og Bærum.

JoomShaper